zaterdag 12 januari 2008

Militante moslims slijpen de messen voor film Wilders

De film van Geert Wilders blijft de gemoederen bezighouden. Ofschoon dat deze nog niet eens af is staan de moslims in Nederland (en Europa) alweer op hun achterste benen. De terroristen van Hizb ut-Tahrir (u kent ze nog wel van de anti Wilders pamfletten) zijn in alle staten. Op felle toon eisen volgelingen een eind aan het beledigen van moslims: ''Als deze film wordt uitgebracht, dan is het OORLOG!'' Andere uitspraken van aanhangers van deze lui zijn: ''Wat julie nodig hebben is een zware bomaanslag'' en, ''Hebben julie dan niets geleerd van Theo van Gogh''.

De veiligheidsdienst AIVD, van Minister Ter Horst, volgt de HUT op de voet omdat de beweging een gevaar kan vormen voor de democratische rechtsorde. Geert Wilders riep eerder op tot een verbod, maar het kabinet liet hem in september 2005 weten dat de HUT voor zover bekend in Nederland geen antidemocratische of gewelddadige activiteiten ontplooit.

Aan een demonstratie denkt de leider van de HUT, Okay Pala voorlopig niet. „Ik ben bang dat we een protestmars niet in de hand kunnen houden, zo veel boze en gefrustreerde mensen zijn er. Het gaat niet alleen om Wilders, maar ook om andere lasteraars.” Pala doelt op Ehsan Jami, die het comité van ex-moslims oprichtte en met zijn eigen film over de profeet Mohammed bezig zou zijn.

DIT IS EEN REGERECHTE BEDREIGING EN OORLOGSVERKLARING AAN HET NEDERLANDSE VOLK. REGERING, DOE HIER EENS WAT AAN! METEEN VERBIEDEN DIE TERRORISTENCLUB!

Geen opmerkingen: